BHV cursus Amsterdam

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

Spinnerij 59 
1185 ZS Amsterdam – Amstelveen info@bhvcursusamsterdam.nl

Waarom men kiest voor ons

Leer het van de professionals

Ons land heeft een zeer professioneel hulpverleningssysteem. Hoog geschoolde en goed getrainde brandweer- en ambulancebemanning, die behoort tot de beste van de wereld.

Als er in jouw directe omgeving iets ernstigs aan de hand is, staat de ambulance of de brandweer vaak al binnen een kwartier bij je op de stoep. Soms duurt een kwartier te lang. Dan moet jij direct zelf al kunnen ingrijpen om iemands leven te redden.

Wij, de instructeurs van NedCert, hebben jarenlange werkervaring binnen de professionele hulpverlening. Daarom weten wij precies wat jij moet doen vóórdat de hulpdiensten bij je zijn.

Met onze expertise helpen wij jouw organisatie bij het invoeren en verbeteren van je veiligheidsbeleid. Wij hebben ons gespecialiseerd in het opleiden van mensen tot Bedrijfshulpverlener en Safety and Health Officer.

De deelnemers ervaren onze cursussen als toegankelijk, praktisch, boeiend, leerzaam en leuk. Wij zorgen dat je zelfverzekerd onze cursus verlaat, omdat je ons hebt laten zien dat je het echt kan.

Joyce Kruijf
Joyce Kruijf
Marije van der post
Marije van der post
Rody Brusik
Rody Brusik
S.M. Guijt
S.M. Guijt
Zeer ervaren en deskundige instructeur. Heel duidelijk theoretisch uitleg en voldoende praktijk oefeningen
Roy Prins
Roy Prins
De informatie voor de cursus werd duidelijk overgebracht en het bevatte enkele uitdagende praktijkvoorbeelden
Stijn Hutschemaekers
Stijn Hutschemaekers
Leuke dag, goede begeleiding en veel geleerd. Dit is de 3e keer dat ik mijn BHV behaald heb maar ik heb deze keer veel meer geleerd dan de keren daarvoor. Aanrader!
Isabel Huiskes
Isabel Huiskes
Leuke dag gehad! De instructeur was zeer deskundig, de praktische training was realistisch en de faciliteiten waren top.
Patricia Burggraaf
Patricia Burggraaf
Leerzame cursus met leuke verrassende opdrachten!
Sven van Vuuren
Sven van Vuuren
Fantastische leuke en leerzame cursus. Weer veel geleerd
Dipinn Verma
Dipinn Verma
Amazing learning experience! So much I did not know about and feel that every individual should have this training, so many lives can be saved. Thank you!
NedCert Instructeurs

Onze klanten

Hier zie je diverse organisaties die wij hebben geholpen. Staat jouw bedrijf er binnenkort ook bij?