BHV cursus Amsterdam

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

Spinnerij 59 
1185 ZS Amsterdam – Amstelveen info@bhvcursusamsterdam.nl

EHBO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers

Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers

SEHSO is het onderdeel Health van Safety and Health Officer. De naam van het certificaat is SEHSO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers. Veel mensen noemen het EHBO.

Aanmelden voor de EHBO cursus in Amsterdam

Wet- en regelgeving

Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang
Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers is een, door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, aangewezen certificaat voor de kinderopvang inzake het met goed gevolg afgesloten onderricht dat in elk geval het verlenen van EHBO bij baby’s en kinderen omvat.

Erkenning in België
Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers is voor bedrijfseerstehulp in België erkend door de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. Wij staan onder de naam Nedcert Opleiders vermeld op de lijst van instellingen die vorming en bijscholing aan hulpverleners verstrekken en die voldoen aan de voorwaarden van de artikelen I.5-11 en I.5-12 van de codex over het welzijn op het werk (titel 5 van boek I).

EHBO cursus Amsterdam
reanimeren van een baby met TDOT

Inhoud van de tweedaagse cursus EHBO

Volledige eerste hulp bij alle leeftijden.

Leer het van de professionals

Je krijgt les van onze NedCert gecertificeerde instructeur René van der Helm, die op moderne wijze, compacte no-nonsense cursussen verzorgt met veel praktijkoefeningen. Door het toepassen van een uitgebalanceerde mix van leerstijlen zijn de cursusonderdelen zowel online als tijdens de cursusdagen van begin tot eind leuk, leerzaam en boeiend. Wij houden de groepen klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. René heeft tevens werkervaring als verpleegkundig zorgprofessional en onderbrandmeester.

Spinnerij 59, Amstelveen

4,8 30 reviews

Rene van der Helm
mensen die EHBO verlenen aan een slachtoffer

Certificering van EHBO

Het examen wordt afgenomen door NedCert Certificering volgens ISO 17024. Als je slaagt, ontvang je het certificaat SEHSO-Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers (Health). Het certificaat is 5 jaar geldig. Jaarlijkse nascholingsdag is verplicht.

De cursusprijs

De prijs van de tweedaagse opleiding Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers is inclusief twee maal een dagarrangement met gratis koffie/thee en lunch. Verder een lesboek en gebruik oefenmaterialen, verbandmiddelen, AED’s en examengeld.

Maak gebruik van de scholingsfondsen in je branche. Die dragen vaak bij in de opleidingskosten.

Afhankelijk van je zorgverzekering kan het zijn dat deze gezondheidscursus door je zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Vraag je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Reviews, ervaringen van cursisten ...

Lodewijk van Holten
COBBS Industries
Lees verder
Het was weer een goede, leerzame dag. Zeker de ontruimingsoefening en de zwaargewonde pop zijn een welkome aanvulling en zeer goed voor de beeldvorming en bewustwording.
Bér Engels
Bits of Freedom
Lees verder
Ontzettend prettige training, veel ruimte om te leren van fouten en te verbeteren. Na een dag ook geïnspireerd dit toe te passen dmv oefeningen binnen de organisatie. Prettige instructeur en goede hulpmiddelen.
Emilie de la Court
Anne Frank Huis
Lees verder
Een zeer goede BHV-cursus gevolgd bij René. Duidelijke uitleg, ruimte voor extra vragen en alle ruimte/ tijd om alle oefeningen rustig uit te voeren.
Maureen van Vliet
Troostwijk Groep
Lees verder
Erg leerzame maar ook leuke dag gehad! Hopelijk hoef ik het niet toe te passen in de praktijk, maar zou er nu wel beter mee om kunnen gaan indien er zich iets voor doet.
Simone Bruijsten
HSB identification B.V.
Lees verder
Het is een zeer goede en leerzame cursus waar een goed balans is tussen praktijk en theorie. Verder is de leraar erg gepassioneerd in zijn werk en kan je alle (extra) vragen ook bij hem kwijt. Zeer aan te bevelen!
Patricia van Rijn
Connected Health Solutions B.V.
Lees verder
Een hele leerzame dag gehad met Rene. Fijne, duidelijke uitleg en ruimschoots de tijd om alles te oefenen. En heerlijke broodjes ;-). Dank je wel !
Jacobus Berbee
CAM Bioceramics B.V.
Lees verder
Behalve een informatief is een dag BHV cursus, is er humor en ruimte voor praktijkervaringen. Zeker een aanrader!
Boy Schot
Tony’s Chocolonely NL BV
Lees verder
Erg tevreden met de cursus, veel geleerd en de interactie was goed. Nooit meer naar Soliede!
Roy Merkelbach
Blooming Media
Lees verder
Hele leuke en vooral leerzame dag! Fijne instructeur en alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd met nuttige simulaties. Zeker een aanrader!
Leonie Hoebe
NH Science B.V.
Lees verder
Met dank aan Rene is Mad Science Noord-Holland weer goed BHV getraind!
Amelynn Nicolas
RM CONCEPTS B.V.
Lees verder
Lesmateriaal werd goed toegelicht en het is interactief door de vragen die gesteld worden tijdens de uitleg. Praktijk oefeningen werd er goed gekeken hoe je iets deed en werd hierbij ook gecorrigeerd als je het niet goed doet. Belangrijk was dat iedereen veilig is en daar werd ook op gecontroleerd.
Wijnand ten Veen
RM CONCEPTS B.V.
Lees verder
Bedankt Rene voor de leerzame training. Dit was de eerste keer dat ik een BHV training heb gevolgd, ik hoop het ook nooit nodig te hoeven hebben maar als dat het geval is dan ben ik blij dat ik deze basis vaardigheden heb kunnen oefenen. Heel nuttig, bedankt!
Jasper Bos
MultiSafepay B.V.
Lees verder
Een fijne en duidelijke training. Blij met de zeer ervaren instructeur die alles rustig benaderde en tijd nam voor vraag en antwoord! Locatie en alle voorzieningen waaronder lunch waren prima in orde.
Lisanne Buisman
24sessions B.V.
Lees verder
Heel uitgebreide cursus, met duidelijke uitleg en vooral veel praktijk. Dat vond ik top aan deze opzet: de theorie eerst zelf al bestuderen, en tijdens de cursusdag een herhaling van de belangrijkste theorie met daarna vooral oefenen in de praktijk. Zo blijft alles het beste hangen! Verder goed geregeld met lunch, thee, koffie en lekkers, en leuke instructeur René die ruimte liet voor een grapje 🙂
Desiree van Noord
24sessions B.V.
Lees verder
De training is op een erg enthousiaste manier gegeven, waarbij je duidelijk kon merken dat de trainer veel kennis en ervaring heeft. Het was een interessante maar ook leuke dag!
Margery Bron
Evolution Netherlands B.V.
Lees verder
Ik vond het een leerzame cursus. Vlotte presentatiewijze. De grote van de groep en een lekkere lunch.
Justin Stegeman
Universal Studios International B.V.
Lees verder
Dank voor de super informatieve dag! Een stuk beter en leerzamer dan mijn voorgaande BHV-cursussen (niet bij een NedCert opleider, red.). Tot over 2 jaar!
Natascha Tubée
Furore Informatica B.V.
Lees verder
Heel fijn deze training. Alles besproken en elke keer leer ik steeds meer dingen. Toch beter op het centrum te doen dan op kantoor.
Max Laansma
Amsterdam UMC, locatie VUmc
Lees verder
Voor de tweede keer hier geweest bij NedCert voor hercertificering en het was weer een geslaagde dag!
Niels de Joode
Amsterdam UMC, locatie VUmc
Lees verder
Heldere uitleg van de lesstof en duidelijke instructies. Ook in Corona tijd goed te doen, misschien zelfs beter doordat de groepen kleiner zijn er er dus meer 1 op 1 oefeningen gedaan kunnen worden. Ook worden de gedragsregels goed nagevolgd en wordt er voldoende handen gewassen en is de afstand altijd 1.5 meter. Dank!
Sherida Rasoelbaks
SpeakIntelligence B.V.
Lees verder
De cursus wordt op een ontspannen maar zeer professionele manier gegeven. Stap voor stap wordt je door de verschillende onderdelen heen begeleid en tussendoor oefen je de materie ook. Ontzettend bedankt voor deze ervaring!
Jan Ruitenberg
Hochtief Infrastructure GmbH
Lees verder
Prima training - ruimte voor vragen - docent legt rustig uit en heeft veel ervaring. theorie en praktijk oefeningen komen ruim aan bod.
Isaac Sedefia
Leger des Heils
Lees verder
Het was een leerzaam dag. Ben er heel tevreden mee.
Marco Numan
Lebara B.V.
Lees verder
Instructeur was een nuchtere man die duidelijk en goed kan uitleggen en daarbij de nodige materialen gebruikte ter demonstratie. Erg tevreden.
Patricia Bosma
Tramontana
Lees verder
Goede en duidelijke uitleg. Het was een lange dag maar wel een eye-opener voor mezelf wat betreft de taken.
Christina de Wolf
Incentro Nederland B.V.
Lees verder
René legt het heel rustig en duidelijk uit. Er is genoeg ruimte om tussendoor vragen te stellen. Groep van 10 personen was goed te doen. Naast theorie hebben we het in praktijk geoefend wat erg leerzaam is. Het was een waardevolle en leerzame dag!
Valerie Alsemgeest
Lebara B.V.
Lees verder
De instructeur zorgde voor een leuke sfeer en maakt zo nu en dan een lolletje. Fijn om met zoveel rust uitleg te krijgen.
Ellen Overweel
Prins Bernhard Cultuurfonds
Lees verder
De training is zeer nuttig omdat alle facetten worden doorgenomen, er voldoende ruimte is om zelf te oefenen en alle vragen op een fijne manier worden beantwoord.
Susanne Thomas
Red Bull Nederland
Lees verder
Rene heeft ons superfijn les gegeven, alle onderdelen sloten mooi op elkaar aan, onderwerpen werden helder en rustig uitgelegd. De dag duurde precies lang genoeg voor de informatie die we kregen en moesten verwerken. Lekkere lunch 🙂
Elaine Vos
Red Bull Nederland
Lees verder
Erg leuke en nuttige dag. Goed om de theorie door te lopen en leuk en goed om alles te oefenen in real-life.
Bastiaan Flesseman
Belmont Bookings
Lees verder
Ik vond het een zeer leerzame dag. De docent is gedreven en inspirerend. Zeer kundig. Veel geleerd over gevaren en op scherp gezet veiligheid te gaan verbeteren thuis en op het werk.
Patricia Roosen
Redevco B.V.
Lees verder
Het was een leerzame cursus en heeft mij een stuk bewuster gemaakt over veiligheid op kantoor en in zijn algemeenheid. Naar aanleiding van de cursus ga ik op kantoor ook direct het een en ander inspecteren. Het is een prettig idee dat je in geval van een calamiteit meer vertrouwen in jezelf hebt hoe je hulp kunt bieden aan een persoon in nood.
Matthijs de Maa
Bunq B.V.
Lees verder
Zeer professioneel, duidelijk te merken dat dit door een ervaren instructeur gegeven wordt. De lunch was goed verzorgd, en ik heb het gevoel alsof ik in één dag een hoop geleerd heb. Ik heb de kennis om bij een situatie waar dat nodig is eerste hulp te verlenen.
Vincent Schutte
DEUS Netherlands
Lees verder
Naast dat het een super effectieve leerzame dag was, ook heel gezellig en duidelijk uitgelegd.
Eline van Straalen
Patagonia Europe Coöperatief U.A.
Lees verder
Weer veel geleerd. Leuk om alle handelingen te kunnen oefenen. Uitstekend verzorgde dag door René!
Cindy Oussoren
Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Lees verder
Ik vond het een leerzame dag en ook leuk. Er werd duidelijk uitleg gegeven met af en toe een beetje humor erbij. Kon niet beter.
Sandra Tak
Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Lees verder
Goede en duidelijke cursus! Was mijn eerste keer BHV dus alles was nieuw, maar was allemaal erg duidelijk uitgelegd en het kwam goed overeen met het lesboek.
Manon Kouveld
BSI Group The Netherlands B.V.
Lees verder
Ik vond het een leuke training! De instructeur legde alles goed uit, was geduldig en heeft ook humor. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld. Bedankt voor een leerzame dag.
Nick Korterink
Zamro B.V./ ERIKS Digital
Lees verder
Erg fijne cursus. Dit was mijn eerste keer en ik kom hier nu weg met een heel stuk meer praktische kennis en een stuk zelfverzekerdheid om te kunnen handelen en alarmeren bij noodgevallen. Vooral het daadwerkelijk doen en uitproberen zorgt dat alles goed bijblijft.
Max Laansma
KNAW-Spinoza Centre for Neuroimaging
Lees verder
Zeer goed BHV opleiding met een enthousiaste docent met veel ervaring.
Rosita Cuppen
Trivago Services B.V.
Lees verder
We hadden BHV cursus van René, dit ging erg goed. Ik vond het interessant en heel leerzaam. Er werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd wat je moest doen en wat de theorie er achter was.
Suzanne Vaartjes
Trivago Services B.V.
Lees verder
Erg prettige en duidelijke manier van uitleg. Serieus onderwerp, maar er kon ook wel eens een grap vanaf. Dat maakt het erg fijn. Niveau van de training van consistent. Dit was de tweede keer, over twee jaar zou ik zeker weer terug komen bij Rene.
Nicky Brugman
Bunq B.V.
Lees verder
De cursus was zeer goed voorbereid en uitgevoerd. Uitleg van René was erg duidelijk en de grote van de groep was ook perfect.
Barend Ballering
CCCP Televisie B.V.
Lees verder
Wederom bedankt voor de cursus! Het was erg leerzaam en interessant!
Azita Daddeh
WeTransfer
Lees verder
Het was een zeer fijne locatie om de cursus te volgen, alles werd netjes en duidelijk uitgelegd. Er werd daarnaast ook ruim de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Rene was een top instructeur!
Marije van de Griek
Storytel NL
Lees verder
Rene is een zeer goede opleider met ook een goede dosis humor, wat fijn is als het gaat om zulke ernstige zaken. Ik heb het gevoel dat ik een stuk beter weet wat ik moet doen in het geval van een emergency.
Lesley-Ann Petter
Abercrombie & Fitch
Lees verder
De BHV cursus werd op een leuke en interactieve manier gegeven. De instructeur gaf goede uitleg en genoeg ruimte om te oefenen.
Chris van der Aa
Google Digitale Werkplaats
Lees verder
Zeer grondige en professioneel ingevulde cursus. Het werd rustig en met wat humor hier en daar gepresenteerd, en de cursusleider was erg goed onderlegd en kon bogen op veelzijdige praktijkervaring. Al met al de beste BHV-cursus die ik tot nog toe heb gevolgd.
Mondi-Michelle Ong-Alok
Google Digitale Werkplaats
Lees verder
De instructor gaf een rustige heldere uitleg en zorgde ervoor dat iedere vraag goed werd beantwoord. Het was al met al een leerzame en prettige cursusdag. Dank u wel!
Caroline Anthonijsz
Troostwijk Groep
Lees verder
Geweldige ervaring! Ik heb ontzettend veel opgestoken. Volgende keer doe ik graag weer mee, maar dan weet ik meer wat te doen. Uitstekende uitleg en niet gehaast maar ook niet te langzaam.
Pim Kerstens
KSYOS Telemedisch Centrum
Lees verder
Vandaag een leuke maar vooral interessante BHV cursus gehad. Niet verwacht dat het ook een leuke en spannende ervaring zou zijn. Een leuke instructeur, goede tijden tussendoor met pauze, lekkere lunch en een interessant examen.
Olya van Poppel
Talpa Fictie
Lees verder
Een fijne rustige uitleg, waarbij alle belangrijke punten goed werden nagelopen. Het oefenen is vooral erg leerzaam, dan merk je dat het in praktijk brengen toch een stuk lastiger is dan het theoretisch te horen. Goeie balans tussen 'streng' te werk gaan en plezier hebben in de cursus. Bedankt!
Nikki Hilferink
Talpa Fictie
Lees verder
Een zeer leerzame dag met veel informatie en een goede afwisseling, waarbij je de opgedane theorie direct in de praktijk kan toepassen.
Karina Grenczyk
Aidsfonds Soa Aids Nederland
Lees verder
SEHSO - Ook in Corona tijd wordt veel aandacht besteed aan praktijk. Meer zelfs dan voorheen omdat we nog uitgebreider ingingen op individuele gevallen.
Richard Werkhoven
Kantar Netherlands B.V.
Lees verder
SEHSO - Alle voorzorgen zijn genomen zodat de training veilig kon doorgaan in de periode van de coronacrisis. Veel van de oefeningen konden worden gedaan met veilige afstand. Helemaal goed.