BHV cursus Amsterdam

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

Spinnerij 59 
1185 ZS Amsterdam – Amstelveen info@bhvcursusamsterdam.nl

Contactgegevens

BHV cursus Amsterdam

BHV cursus Amsterdam

De cursussen worden gegeven op onze trainingslocatie in het zuiden van Amsterdam, bedrijventerrein Legmeer. Je kan gratis parkeren aan de openbare weg. Met tram 25 ben je snel vanaf station Amsterdam Zuid bij ons voor de deur (Halte Sacharovlaan). Kom je van ver buiten Amsterdam, dan ligt het Best Western Plus Hotel bij ons om de hoek op 1 minuut lopen.

The courses are provided at our training centre south of Amsterdam, business park Legmeer. You can park for free on the public road. With tram 25 from station Amsterdam Zuid you can quickly reach our location (Stop Sacharovlaan). If you come from far outside Amsterdam, the Best Western Plus Hotel is just around the corner, a 1-minute walk.

Openingstijden
-
-
-
-
-
-

Stuur een bericht of vraag eenvoudig een offerte aan

Route naar BHV cursus Amsterdam

Ons regionaal trainingscentrum voor BHV – EHBO in Amstelveen is goed bereikbaar en bevindt zich dicht bij de plaatsen Amsterdam Aalsmeer Uithoorn Ouderkerk aan de Amstel Badhoevedorp Diemen Amsterdam-Zuidoost Amstelhoek De Kwakel Schiphol Duivendrecht Oude Meer Vinkeveen Mijdrecht Abcoude

De leslocatie van BHV cursus Amsterdam

De locatie heeft een gezellige kantine, een leslokaal voor de theorie en een ruime zaal voor de praktijkoefeningen. Verder een nette praktijkhal voor de blusoefeningen.

In de kantine krijgen de deelnemers van de BHV cursus vers gezette koffie/thee en tussen de middag een lekkere lunch met broodjes, divers beleg en soep.

De praktijkruimte is ruim en netjes. Er is voldoende materiaal voor iedereen om goed te kunnen trainen. Zo zijn er veel reanimatiepoppen en AED’s.

In de praktijkhal staat men overdekt voor de blusoefeningen. Er wordt, onder andere, geblust met een slanghaspel, schuimblusser, koolzuursneeuw en blusdeken. Verder is er een ontruimingsgedeelte om verschillende situaties na te bootsen.

ontruimen met evac-chair