BHV cursus Amsterdam

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

Spinnerij 59 
1185 ZS Amsterdam – Amstelveen info@bhvcursusamsterdam.nl

Contactgegevens

BHV cursus Amsterdam

De cursussen worden gegeven op onze vaste BHV trainingslocatie in het zuiden van Amsterdam. Je kan gratis parkeren aan de openbare weg. Met tramlijn 25 (rijdt vanaf 13-12-2020) ben je snel vanaf station Amsterdam Zuid bij ons voor de deur (Halte Sacharovlaan). Kom je van ver buiten Amsterdam, dan ligt het Best Western Plus Hotel bij ons om de hoek op 1 minuut lopen.

The courses are provided at our ERO training location south of Amsterdam. You can park for free on the public road. With tram line 25 (starts 13-12-2020) from station Amsterdam Zuid you can quickly reach our location (Stop Sacharovlaan). If you come from far outside Amsterdam, the Best Western Plus Hotel is just around the corner, a 1-minute walk.

BHV cursus Amsterdam
Openingstijden
-
-
-
-
-
-

Stuur een bericht

Met de auto naar BHV cursus Amsterdam

Met openbaar vervoer naar BHV cursus Amsterdam

plan-mijn-ov-reis

De leslocatie van BHV cursus Amsterdam

De locatie heeft een gezellige kantine, een theorieruimte en een ruime zaal voor de praktijkoefeningen. Verder een nette praktijkhal voor de blusoefeningen.

In de kantine krijgen de deelnemers van de BHV cursus vers gezette koffie/thee en tussen de middag een lekkere lunch met broodjes, divers beleg en soep.

De praktijkruimte is ruim en netjes. Er is voldoende materiaal voor iedereen om goed te kunnen trainen. Zo zijn er veel reanimatiepoppen en AED’s.

In de praktijkhal worden overdekt de blusoefeningen gegeven. Er wordt, onder andere, geblust met een slanghaspel, schuimblusser, koolzuursneeuw en blusdeken. Verder is er een ontruimingsgedeelte om verschillende situaties na te bootsen.

SHO Safety and Health Officer