Routeplanning BHV Amsterdam

Van 19-11 t/m 21-12 zijn er beperkte parkeermogelijkheden vanwege wegwerkzaamheden in de Tijnmuiden.

BHV locatie Amsterdam
Tijnmuiden 40
1046 AL Amsterdam
08.45-17.00 uur (eindtijd is afhankelijk van de groepsgrootte)

Met openbaar vervoer
plan-mijn-ov-reis

 

 

Met de auto
A5 (westrandweg) afslag S103. Aan het eind van de afslag linksaf. Op de rotonde linksaf, vervolgens de eerste straat rechts. (Gratis parkeren kan door niet rechtsaf te slaan maar rechtdoor te gaan, en achter het gebouw wat aan uw linkerhand ligt te rijden.)

Ga bij NedCert naar binnen via de zijdeur.

De BHV-cursus wordt gegeven op onze vaste BHV trainingslocatie in Amsterdam. De locatie heeft een gezellige kantine, in de zomermaanden een terras, een keurige theorie zaal en een nette praktijkhal voor de blusoefeningen.

In de kantine krijgen de deelnemers van de BHV cursus vers gezette koffie/thee en tussen de middag een lekkere lunch met broodjes, diverse beleg en een warme snack.

De theoriezaal is ruim en netjes. Er is voldoende materiaal voor iedereen om goed te kunnen trainen. Zo zijn er veel reanimatiepoppen en AED’s zodat je vaak in groepjes van 2 kunt oefenen.

In de praktijkhal worden overdekt de blusoefeningen gegeven. Er wordt, onder andere, geblust met een slanghaspel, schuimblusser, koolzuursneeuw en blusdeken. Verder is er een ontruimingsgedeelte van 2 verdiepingen om verschillende situaties na te bootsen.