BHV cursus Amsterdam

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

Spinnerij 59 
1185 ZS Amsterdam – Amstelveen info@bhvcursusamsterdam.nl

Coronabeleid

Beleid Coronavirus COVID-19

Wij zijn open en staan klaar voor u!

Wanneer er mensen op het werk aanwezig zijn, moeten er ook BHV’ers zijn. Nu er veel mensen vanuit huis werken, zijn er vaak meer BHV’ers nodig om de bezetting op de werkplek te kunnen waarborgen. De overheid wil dat u, ook in Coronatijd, aan uw ARBO verplichtingen blijft voldoen.

U kunt normaal de cursus volgen zoals u gewend bent maar met 1,5 meter aanpassingen. De les-onderdelen zijn zodanig aangepast, dat wij contactloos les geven. Bij de praktijk krijgen de mensen beschermende handschoenen aan en een mondkapje op. Hiermee voldoen wij aan het NedCert COVID-19 protocol en de eisen van het RIVM.

Coronabeleid bij BHV cursus Amsterdam
corona ventileren BHV cursus Amsterdam

In elke ruimte controleren wij continu de luchtkwaliteit of er voldoende geventileerd is. Wij meten, naast de CO2-waarde, ook de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimtes. De praktijkruimtes zijn voor dit doel voorzien van een verwarmings-/ventilatiesysteem.

Mensen met griepachtige verschijnselen moet u nu niet aanmelden voor een cursus.

Veel gestelde vragen over het Coronabeleid

Ja, de cursussen gaan door. Sinds het begin van de Coronatijd is de inhoud van de cursussen aangepast aan het NedCert COVID-19 protocol en de RIVM richtlijnen.

Ja, het is goed om uw eigen mondkapje mee te nemen maar op de leslocatie hebben wij ook mondkapjes voor u klaar liggen.

Nee, dat is niet van toepassing bij onze cursussen.

Bij klachten blijft u thuis. Er mag dan kosteloos iemand anders voor u in de plaats komen.

Nee, dat kan niet.
Corona is, net zoals andere ziekten/ongevallen, een risico voor de ondernemer die de aanmelding heeft gedaan.
Het beleid staat in de bevestiging en meegezonden voorwaarden; “Uw aanmelding is definitief en kan niet geannuleerd/verzet worden.” Kosteloos een vervanger sturen, is de oplossing die wij bieden, wanneer iemand niet kan komen.